onsdag 15 februari 2012

Sommar sommar sommar

Visst är det här tyget helt fantastiskt! Igår kom det, Znoks nya Ahlard-tyg, Sommar. Om möjligt så längtar jag ännu mer efter sommaren nu. Tänk så fina tröjor, linnen, klänningar, heldressar man kan göra av det här. Fantastiskt!

måndag 6 februari 2012

Längtar till sommaren

Ute snöar det vita stora flingor, temperaturen är nu -15, varmt o skönt jämför med helgens låga temperaturer som legat mellan -28 - -35.. Nu längtar jag till sommaren! O så blev lillan sjuk idag med så jag passade på att sy lite inför sommaren! En "Tummelisa"klänning från Ottobres senaste nummer. Älskar tyget som Ahlard designat och äntligen blev det en klänning till mitt lilla hjärta.

Passade även på att göra klart det sista på denna sommarbody jag började med i somras då jag inte var vän med CoverPron, därav att det är en annan typ av bandkantning. Men härligt somrig även den=) Oxå ett tyg från Znok design.

söndag 5 februari 2012

Bodys

Äntligen har jag vågat klippa i ett av de tyska tygerna från Michas, det ljusblå pingvintyget. Superfint! Blev en lite body i stl 56 till min brorson. Så fin han ska bli i det <3


Har även slutfört denna omlottsbody i stl 56, tyget är från JNYdesign

fredag 3 februari 2012

Nya tyger!



Lite nya tyger har det blivit från diverse ställen=) Alla dessa är jersey eller interlock, alltså till mjuka mysiga kläder

onsdag 1 februari 2012

Body o mössa


En söt lite babymössa i stjärn-jersey från Stoff o Stil plus en babybody i fordons-jersey från Jny design. Modeller är mina egna=)

OnePiece

En OnePiece till min son har det oxå blivit. Han har själv valt tyg och en moppe på rumpan, samt fordonstyget till huvans foder=) Den är i stretchfrotté från jofotex. Modellen har jag knåpat ihop=) Nöjd blev han oxå!



Ugglebody


Nu var det länngesen jag la upp nånting här. Vi har haft diverse förkylningar här i huset o så magsjuka. Jag har haft tenta, ny terminstart mm mm... Mkt att göra! Men lite har det blivit sytt! Bland annat denna lilla body, stl 50. Egen modell. Jag blev ju stolt faster till världens sötaste lille L! 3veckor förtidigt dessutom därav storleken=) Tyget kommer från Znokdesign=)