fredag 30 december 2011

En mysig PJ..


..kan man inte ha för många av. Här är en i mysig interlock från Znok, Ahlards underbara Draktyg. Muddarna är mörk lila men det var svårt att få rätt färg att fastna på bilden, bägge färger av muddar o kantband kommer från Ohlssons tyger. Mönstret har jag arbetat ihop. Har äntligen skaffat en Prymtång så att jag lätt kan fästa fina knappar. Underbart!

onsdag 28 december 2011

Mysig Velourklänning


Till dottern min, en som jag började med för några veckor sen men som har blivit liggandes o väntandes då fickorna var så otroligt jobbiga att knåpa ihop. Men till slut så! Mönster från Ottobre o tygen kommer från Ohlssons tyger.

måndag 26 december 2011

Tröja


En tröja med lite puff i ärmen blev det idag till min lilla tjej, Mönstret är mitt och tyget kommer från tyska Michas.
Skönt att hinna sy lite igen efter en hektisk jul med sjuka barn dessutom....

onsdag 21 december 2011

Tunika & klänning


..till mig blev klara idag=) Välbehövligt! Blev jättenöjd över bägge. Måste nog ta en bättre bild på dem. Mönstrena är mina egna men jag utgick från ett från senaste Ottobres damnummer. Tygerna är från Ohlssons tyger och har legat o lurat i tyggömmorna ett tag i väntan på tid att tas fram.

söndag 18 december 2011

.:Mirre syr:.: Tävling i samarbete Karinottilia

.:Mirre syr:.: Tävling i samarbete Karinottilia:   "Jag tävlar hos Mirre Syr om 2 meter tyg och 5 meter valfria band från Karinottilia!"     Jag är så glad att kunna anordna en tävling i sa...

måndag 5 december 2011

Snöiga Måndag


Ja då var det en ny vecka och snön har äntligen kommit så man får lite julkänsla!

Några av förra veckans beställningar har levererats till sina nya hem och tid för nya beställningar finns så har du nån idé på plagg du skulle vilja ha uppsytt är det bara att höra av dig.

Prislistan är lite uppdaterad och beställer du 2 eller fler plagg så skickar jag med en lite extra julklapp!

Ha en riktigt fin dag!