torsdag 29 september 2011

Kvällens arbete


Nästa vecka är det fotografering på barnens förskola, och denna ska min dotter ha på sig då=) Är inte klar med ärmarna, ville prova den på henne först för att se hur långa de ska vara. Eget mönster, stjärntyg från JNY design o det randiga är från Ohlssons.. Har äntligen börjat komma överens med CoverPron så kantbandningen blir riktigt bra=)

tisdag 27 september 2011

Ännu mera tyg=)


Fick mitt paket från Kameleont design i förra veckan=) Har egentligen köpstopp men det var ju reaaaa..... Superfina är dom i kvalité o färger o allt!
Jag har faktiskt sytt lite grann men det är saker jag inte får lägga ut än..;)

söndag 18 september 2011

Fler tyger


Lite fler tyger, mest från Stoff o stil.. Tyvärr är färgerna lite bleka, hittade inte åt kameran så mobilen fick ställa upp. Snigeltyger är underbart olivgrönt och Kamelonterna är varmt orange

torsdag 15 september 2011

OnePiece


Och så har jag testat göra en Onepiece för första gången=) Till min lilla Tös. Det helt fantastiska jadegröna velouren kommer från Stof o stil. Muddar från Ohlssons tyger. Dragkedjan var det jobbigaste på den. Hade en lång fin dragkedja som jag först använde men gjorde misstaget att kapa den innan den syddes fast, och självklart vart den för kort men jag satte dit 2 tryckknappar längst upp men jag blev inte nöjd. Så det var bara att sätta igång att sprätta och byta, o nu blev jag nöjd=)

Stars!


Jag har vart lite på latsidan med att blogga, men jag har faktiskt sytt lite grann. Denna munkjacka gjorde jag till min son i förra veckan. Mönster från Ottobre 2010/4. Stjärntyget kommer från Stoff o Stil. Är lite missnäjd med det eftersom att det marinblåa är färgat så att den vitan botten syns igenom väldigt lätt.. Inte så snyggt tycker jag. Dragkedjan och muddarna är återvunnet från en tröja jag aldrig använder, tyckte det blågråa passade till stjärntyget. Det randiga i huvan kommer från Ohlssons tyger..

tisdag 6 september 2011

Hemligt paket


Fick mitt hemliga paket från JNY design idag! Beställde ett 3kgs paket av dom i torsdags så rätt så snabb var dom. Fast jag vet inte om jag är helt nöjd, tycker det var trist att få 2bitar samma färg o mönster fast olika sort o så en bit rosa nalle puh fleece som inte finns med i sortiment... Är nog sista gången jag beställer ett sånt, man får vad man betalar för. Ett plus var att det var en stor bit röda stjärnor!