fredag 29 april 2011

Namnmössor



Fler namnmössor! Såna med tryck på både in o utsida så man kan variera sig lite=) Eget mönster och jersey från Ohlssons tyger

onsdag 27 april 2011

Uggletröja


Glömde helt bort att ta kort på presenten, till fine Emmet som fyllde 1år igår, innan jag slog in den=) Men som tur var kunde Emmets mamma skicka en bild till mig så jag kunde lägga ut den här! Jag sydde klart den för en vecka sen men eftersom jag vet att hon läser denna blogg så har jag ju inte kunnat lägga ut den här=)
Underbar jersey med ugglor på från Znok design, grön jersey o orange mudd från Ohlssons. Eget mönster stl 90.

tisdag 26 april 2011

Little red ridinghood


Äntligen fick jag lite tid över till ett av de nya tygerna=) O så gjorde jag ett första försök med min CoverPro att bandkanta halslinningen, blev inte så bra dock, vet inte om jag måste sprätta upp o göra om. Har inte hunnit leka så mkt med den ännu, den har mest bara jävlats med mig, men nu börjar jag få lite kläm på det men har en bit kvar innan det ser riktigt bra ut. Men jag äääälskar tyget! Min dotter blev sååå söt i den, fast halslinningen putade ut lite fram då da... Bara att försöka igen!

fredag 22 april 2011

Ocean tröja+ namnmössa


Ett fint set till söte lille Hampus är klart=) Ahlards fina oceantyg från Znokdesign och gräsgrön jersey och mudd från Ohlssons tyg. Eget mönster

Nya tyger!=)




Äntligen har nya tyger kommit! Några förbeställda från liandlo.com och några till superfina från znokdesign.se
Ska bli så kul att börja sy nåt fint av dessa=)
Har några roliga beställningar nu som ska slutföras, roligt det oxå såklart!

tisdag 19 april 2011

Leggings


Leggins till lillan i skön jeanstrikå från Ohlssons tyger. Modell från Ottobre 1/11. uNdrar om man skulle testa göra ett par till sig själv oxå=) Bara tyget räcker! Ska undersökas...

söndag 17 april 2011

Mössa


En mössa till fina Julia=)

Haremsbyxor


Supersköna haremsbyxor till min lilla sötis. Härlig modell! Tyger från Ohlssons tyger och modellen kommer från Ottobre nr1 2011.

torsdag 7 april 2011

Dizzy dog




Jag rensade i min garderob o hittade en gammal tröja jag knappt använt som vips blev en söt lite längre tröja till min dotter=)

onsdag 6 april 2011

Smartson Testpilot Dunlop Sport Maxx TT



Nu tävlar jag om att få bli testpilot för dessa fina däck! Gör det du med=)

Anmäl dig här: http://smartsontestpilot.se/dunlop/bli-testpilot/

Mer info: http://smartsontestpilot.se/dunlop/om-testprodukten/

måndag 4 april 2011

Namnmössor


Namnmössor till finingarna Nathalie och storebror William=) Underbara drakinterlocken är designad av Johanna Ahlard från ZNOK design o sistbiten av molninterlocken från JNY design. Eget mönster.

Mittemellan att vårstäda köket o plantera om blommorna så tog jag mig lite tid för denna beställning=) Underbart med vår men allt damm syns ju i solskenet o mina stackars blommor längtar efter ny jord, jag brukar alltid plantera om dom i februari men i år har jag inte hunnit.. än=)

söndag 3 april 2011

Doppresent



När magsjukorna var över efter att alla i huset legat sjuka, och när efter jag pluggat o gjort högskoleprovet så hann jag till slut knåpa ihop denna tröja till lilla Alice som skulle döpas idag. Härlig jersey från Stof o Stil, mudd o vit jersey(hjärtat) från Ohlssons tyger.

Fast idag har jag vart lite irriterad över att först så har min overlock börjat göra hoppstygn stup i kvarten, sen så vill inte min coverpro vara min vän.... Den sliter av trådarna hela tiden, spelar ingen roll vilka trådspänningsinställningar jag har eller diffmatningen... Suck! Nu hoppas jag att jag kan få lite tid över i veckan till att lära mig bli vän med min CP.. Jag har ju nyligen fått den så jag har inte hunnit lära mig den på riktigt.