tisdag 29 mars 2011

Magsjukan

Magsjukan har drabbat oss alla i familjen o därför blir inget gjort här om nån undrar. Först bägge barnen, igår pappan i familjen o inatt jag, fast jag har bara sjukt ont i magen... Så det är pausat här nu

tisdag 22 mars 2011

Tyger

Tänkte jag skulle visa vilka tyger som finns i lådorna för tillfället=) Har även lite tröjor som jag tänkt återanvända då dom är i fint skick men dom hamnar inte på bild.

Underbara velourtyger

Fina enfärgade jerseytyger

Härliga mönstrade interlock + jerseytyger

Lite mer härligt mönstrade jersey + interlocktyger

Lite blandade tyger, gammalt o nytt

Lite småbitar, sånt som räcker till detaljer, mössa, haklapp, mindre saker

Mammas lilla hjälpreda=)

fredag 18 mars 2011

Till Casper


En raglanströja till Casper. Beställaren valde härligt turkost molntyg +grön jersey från JNYdesign.

torsdag 17 mars 2011

Havsbotten



Nu har jag fixat till pingvinmodellen ännu lite mer. Testade att sy i tvåtyger där jag gjorde ärmarna i varsitt enda stycke, egentligen är det en söm på ovansidan också. Blev ett rätt så bra resultat ändå.
Min underbare son bestämde tygen själv så det blev ett underbart Johanna Ahlardtyg från ZNOK Design och även det enfärgade ärtgröna jerseyn därifrån. Limemudd från Ohlssons tyger.

tisdag 15 mars 2011

Tävla o vinn tygpaket hos JNY Design!

JNY design har nu en tävling på deras hemsida


www.jnydesign.se
Ta chansen och vinn 2kg av deras underbara tyger du med!=)

torsdag 10 mars 2011

Elefanter


Dotterns nya tunika. Mönstret är samma som till den lila "singoallan", men med längre armar. Elefantyget är från Stof och Stil och den cerisea jersyn från JNY Design=)

söndag 6 mars 2011

Återvinning


Jag sydde om en H&M-tröja som jag gillar supermycket, men inte kan ha, till en liten klänning till tösen min=)

torsdag 3 mars 2011

På söndag!

Då kommer kvällens arbete upp här=) Åh, jag vart supernöjd så jag riktigt längtar! Fast den är en doppresent så jag vågar inte riskera att avslöja nåt..
Men det kommer bli en av samma modell till min dotter!

tisdag 1 mars 2011

Återvinning


Jag kombinerade det underbara stjärntyget från JNYdesign med en T-shirt jag tyvärr inte kommer i längre o det blev en typ Singoalla. Mönstret är eget men nästa blir med lite längre armar=)

Fordon


T-shirt med grön jersy med vita fordon från JNYdesign=) Modellen kommer från "Sy barnkläder av..." Till världens bästa Thilo=)

Raglanströjor




Dessa bägge raglanströjors mönster kommer från "Sy barnkläder..." Tygerna kommer från JNY design allihopa, jättefina=) Glömde ta kort på den blå separat men det är tur jag har en sån fin liten modell som gärna låter sig bli fotograferad;) Den blå gjorde jag även en namnapplikation i samma tyg som ärmarna "melvin"

Pingvintröjor




Modellen på samtliga heter pingvintröja, modellen kommer från "Sy barnkläder av mjuka tyger", men förlängda och den i molntyget satte jag på en bred mudd så den blev som en tunika. Elefantinterlocken kommer från Znok design, superfin! Och molntyget är JNYdesign=) Mudden är Ohlssons tyger.

Namnmössa



En underbar namnmössa till fine lille Emmet, tryck på både in o utsidan. Underbar moln-Interlock från JNYdesign. Kul nu när man kan trycka namn oxå=)Mönstret taget från internet (kommer inte ihåg sidan) men jag har ändrat det till mer baggy-stil, snyggare så tycker jag=)